Bayburt Milletvekili Özbek, Hastane Ziyaretinde Bulundu

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Devlet Hastanesini (BDH) ziyaret ederek hastalarla bayramlaştı ve 663 Sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye göre Kamu Hastaneleri Birliklerinin kurulması kapsamında BDH genel sekreteri olan Dr. Hulki Aşır’ı ziyaret etti.

Milletvekili Özbek, hastanedeki hastalarla bayramlaştıktan sonra Hastaneler Birlik Yasası ile BDH’ye yeni atanan Doktor Hulki Aşır ziyaret etti.

Milletvekili Özbek ziyaret sırasında hastane genel sekreteri Dr. Hulki Aşır, İdari ve Mali İşler Başkanı Fatih Turan, Personel Daire Başkanı Hüseyin Kaymak ve başhekim Yalçın Kırmızı ile bir süre sohbet etti.

Hastanenin genel durumu hakkında bilgi alan Milletvekili Özbek, "Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığımızın bu yasası ile beraber hastanemizde göreve başlayan genel sekreter ve ekibine hastanenin sağlık hizmetleri yönünde büyük görevler düşmektedir. Ekibin Bayburt halkının beklentilerine en üst seviyede cevap vereceklerini umuyorum. Genel duruma göre hastanemizin büyük bir sıkıntısı bulunmuyor. Bayburt halkı şimdiye kadar aldığı sağlık hizmetlerini bundan sonra bu ekiple daha da iyi bir şekilde alacaktır. Bizim bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Genel sekreterimizin söylediği gibi insan sağlığı bizim için birinci öncelikli hedeftir. Ben bundan sonra Bayburt’ta sağlığın daha da iyi olacağı inancındayım." dedi.

Milletvekili Özbek, daha sonra genel sekreter ve ekibine başarılar dileyerek hastaneden ayrıldı.